Известие

Collapse
No announcement yet.

GTV говорители?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• GTV говорители?

Питането ми е какъв е размера че много недостъпни задните да ги свалям. И можете ли да ми препоръчате някакви модели?
    п.п. Не намерих нищо с търсачката!!
    Alfa Romeo GTV

за кои питаш колега? тези във вратите ли? щото при вас има и отзад?
    Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
      за кои питаш колега? тези във вратите ли? щото при вас има и отзад?
      за всички и за задни и предни
      Alfa Romeo GTV

Comment

Има тема, където сме ги обсъждали, ама и аз нещо не я намирам в момента.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Доколкото знам всички фабрични колони на Алфа са 17см
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Горещо ти препоръчвам задни Пайнер , размера ще го погледна да не говоря наизуст,по-голям е от оригиналния. Мисля и предни от същата серия да сложа , и да ги закача към стъпало. В момента смених само задните, звука стана доста приличен, но съм направил отвори на кората под говорителите.Без обем няма ефект от напомпване на звука.
            Attached Files
            Last edited by Доко; d.m.y г., 19:37.

Comment

5x7 отпред аз съм с Ланзат, 16.5 са отзад на Херц, ако искаш идваш, чуваш и ако ти харесва купваш си Имаш поне готово направени
              Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

и моите са Lanzar 5х7 във вратите
                Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso

Comment

Първоначално публикувано от proper Покажи съобщение
                  и моите са Lanzar 5х7 във вратите
                  И ко сега фукаш ли ми се а?
                  Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Аз съм с Pioneer 10-ки кръгли отзад и с елипси Hertz във вратите - качествето е уникално , но няма достатъчно Бас ...

Ако искаш хубава музика мога да те заведа при едни хора които се занимават само с това и няма да можеш да си познаеш колата ...
                    sigpic
                    GTV 2.0 V6 Turbo Facelift
                    Lulin Group Ltd.

Comment

Първоначално публикувано от Alfredo Покажи съобщение
                      Аз съм с Pioneer 10-ки кръгли отзад и с елипси Hertz във вратите - качествето е уникално , но няма достатъчно Бас ...

Ако искаш хубава музика мога да те заведа при едни хора които се занимават само с това и няма да можеш да си познаеш колата ...
                      Виткуре при 10ки няма как да нямаш хубав освен, ако не са ти скапани говорителите! ПОВЯРВАЙ МИ ! При 8ци каквито мисля са твоите с капаци 10ки Може и да ти липсва хубав бас и пак при гадни говорители с хубави 8ки ще имаш пак приличен звук така, че си погледни говорителите или настройките.
                      Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                        Виткуре при 10ки няма как да нямаш хубав освен, ако не са ти скапани говорителите! ПОВЯРВАЙ МИ ! При 8ци каквито мисля са твоите с капаци 10ки Може и да ти липсва хубав бас и пак при гадни говорители с хубави 8ки ще имаш пак приличен звук така, че си погледни говорителите или настройките.
                        Пич първо да отбележа , че си имам име , ако искаш да се обиждаме добре , но не се ебаваи с мен ако не искаш да си развалим приятелството !

Иначе ДА, прав си осмици са не десетки грашката е моя !
                        sigpic
                        Lulin Group Ltd.

Comment

В другата ми кола съм бас каса 12-ка пайнер в багажника и съм свикнал с музиката в нея, защото я карам постоянно . Алфата ми не е кола за всеки ден изкарвам я радко - веднъж , два пъти седмично и може би затова не мога да свикна на музиката в нея.
                          Идеята ми е , че дори с 8-ци, бас си има но не достатъчно - за мен достатъчно е с туба и докато не си сложа и в алфата туба няма да ми харесва саунд-а.

Минуса е , че багажниците ни са малки и не стават повечето бас каси и трябва спецялна изработка , но и за това си има хора !
                          sigpic
                          Lulin Group Ltd.

Comment

1vo ne sum znael, che ti e tolkoz plitko obijdaloto... Sry
                            2ro i tuba da slojish pak niama da e sushtoto, zashtoto e dobre izoliran bagajnika, osven,ako ne se napraviat otvori...
                            3to sus zdrave i pak ot telefona

------------------------------------------------------------------------------
                            приятелю, всеки път те редактирам ..А СЕГА СЪМ ОТ ТЕЛЕФОНА МИ И АЗ!!
                            и Кирилицата си работи!!! Следващия път пускам наказанието! има правила!!
                            Last edited by proper; d.m.y г., 09:54.
                            Alfa Romeo GTV 150hp

Comment

Първоначално публикувано от b2d Покажи съобщение
                              1vo ne sum znael, che ti e tolkoz plitko obijdaloto... Sry
                              2ro i tuba da slojish pak niama da e sushtoto, zashtoto e dobre izoliran bagajnika, osven,ako ne se napraviat otvori...
                              3to sus zdrave i pak ot telefona
                              Не , че ми е " плитко обиждането " просто не е приятно а и не е за първи път , реших да отбележа , че не ми е приятно за да се спре щото както изглежда щеше да продължава ...
                              sigpic
                              Lulin Group Ltd.

Comment

Working...
                              X